English
Nederlands
Shiatsu
Rebalancing 

Stoelmassage
Tarieven
Gastenboek
Links
Na vele jaren als zelfstandig adviseur in de wereld van de informatica, besliste ik in 2002 om de aandacht van mijn bedrijf te richten op het bevorderen van het welzijn door lichaamswerk.

Kenzen's benadering tot lichaamswerk

Mensen zijn ingewikkeld en uniek - geen enkel type van lichaamswerk is geschikt voor iedereen.  Wat een ontdekking is voor de ene, dringt misschien niet door tot de andere.  En alhoewel één methode vandaag het meest aan jouw behoeften voldoet, kan een andere morgen beter zijn.  Dat is tenminste wat ik ondervonden heb in 25 jaar ervaring met diverse soorten lichaamswerk om mijn persoonlijk ontwikkelingsproces te steunen en rugproblemen aan te pakken.  

Daarom heb ik mij voorgenomen, toen ik zelf lichaamswerk begon te studeren, om zowel te kiezen voor oosterse als westerse methodes , in de wetenschap dat zij elkaar zouden aanvullen en mijn cliënten beter kunnen ondersteunen. 

Ik ben overtuigd dat het lichaam een enorme wijsheid bezit en dat elk van ons zelf de sleutels tot eigen welzijn heeft.   Door te luisteren naar jouw lichaam, is er een dieper gevoel van openheid, contact met zichzelf, begrip en innerlijke rust.  Het is er al, klaar om ontdekt te worden! 
"Kenzen" is het Japanse woord voor welzijn.
© 2019, Kenzen bvba
Cursussen
Aangesloten bij volgende beroepsverenigingen
Jaaropleidingen

Somatic Experiencing
®
Rebalancing®
Zen Shiatsu
Shiatsu Stoelmassage
Sportmassage
Workshops en andere aanvullende opleidingen