Shiatsu
Rebalancing 

Stoelmassage
Tarieven
Gastenboek
Links
© 2016, Kenzen bvba
Wat leer je?
In de basiscursus leer je om een volledige ontspanningsmassage te geven, met technieken van Rebalancing
®.  Het is een heel fysieke, langzame, en intensieve massage, die veel aandacht schenkt aan de manier van aanraken.

Je leert niet alleen zachte vormen van massage te geven, maar ook diep in de spieren en weefsels te masseren en de gewrichten te ontspannen.
We leren je om te werken vanuit ontspanning; o.a. door je eigen lichaam zo efficiënt mogelijk te gebruiken en jezelf te blijven voelen.  Hierdoor ben je als gever na de massage zelf ook verkwikt en energiek.  Ook aan de kunst van het ontvangen geven we aandacht.   

Bij elke les wordt aandacht geschonken aan een ander lichaamsdeel.  Na een inleiding en korte uitleg van de anatomie, is er een demonstratie van technieken.  Daarna oefenen de studenten de technieken op elkaar.  Er is een korte pauze ingebouwd in elke les.  In de cursus is er ook tijd om alles te integreren in een volledige lichaamsmassage.

In het begin van de cursus krijg je een uitgebreid cursusboek en massage-olie.  Na afloop van de cursus ontvang je een certificaat van deelneming.  Je mag niet meer dan één les missen om het certificaat te krijgen.
Geschikt voor wie?
De cursus is zowel bedoeld voor beginners als voor mensen die al massage-ervaring hebben.  Ook is ze geschikt voor mensen die massage toepassen bij het uitoefenen van hun beroep zoals bijvoorbeeld lichaamsgerichte therapeuten, schoonheidsspecialisten en sportmasseurs.


Locatie
Geen workshops gepland op dit moment.
Data
11 maandagavonden
Uur
19.00 -- 22.00
Docent
Janice Wood
Kosten
Open les €20
Cursus €240 (inclusief open les) of €225 als de betaling voor ______ binnen is.
Inschrijven
Je reserveert een plaats voor de open les of de cursus door je aan te melden bij Kenzen (tel 011/21.42.32 of klik hier om een email te sturen). 

De reservering is geldig na overmaking van €20 op rekening 068-8908433-77 t.n.v. Kenzen.  Het lesgeld dient altijd voor aanvang van de cursus betaald te worden. 

Een bevestiging en nadere informatie sturen we je toe.
Maximum aantal
deelnemers

14
Massagetafels
De cursisten die thuis willen oefenen hebben de mogelijkheid om een massagetafel te huren tegen een tarief van €10 per week ofwel  €70 gedurende de ganse cursus.   Er wordt een waarborg van €100 gevraagd. Het aantal beschikbare tafels is beperkt.
Cursussen
meer foto's zien
Ze is ook geschikt voor mensen die een inleiding naar Rebalancing technieken willen hebben om beter te evalueren of ze het Rebalancing basisjaar of de beroepsopleiding willen volgen.


Oorsprong van de cursus
De Basiscursus Ontspanningsmassage met Rebalancing technieken wordt al meer dan 15 jaar met succes gegeven in Nederland (zie www.massagecursus.org).  Janice introduceert met veel enthousiasme deze cursus in Belgi
ë. 
Wat is het niet
Het is belangrijk te vermelden dat na afloop van de basiscursus de deelnemers zich geen Rebalancer
® mogen noemen of zeggen dat ze Rebalancing® of Rebalancingmassage aanbieden.  Dit zijn beschermde beroepstermen, alleen te gebruiken door mensen die gediplomeerd worden door de Stichting Opleiding Rebalancing.   Voor meer uitleg over de 3-jaar opleiding, zie www.rebalancing.nl.


Praktische informatie
De eerste les is een open les waarna je kunt besluiten of je de cursus wil volgen.