English

Nederlands
Shiatsu
Rebalancing 

Stoelmassage
Tarieven
Gastenboek
Links
Vanuit Hasselt:
Van de Grote Ring, volg de Kempische Steenweg richting Zonhoven en Eindhoven.  Na ongeveer 8 km, linksaf naar de Eikenenweg. Volg de weg zodat het kapelletje op jouw rechterkant is.  Sla rechts af bij de Hortweidenweg.   De praktijk is 300 meter verder, aan de rechterkant, nummer 28.

Vanuit Heusden-Zolder:
Volg de Beringersteenweg, richting Hasselt.  Dit wordt de Vogelsancklaan in Zonhoven.  Bij de eerste rondpunt in Zonhoven, neem de 3e afslag naar de Hortstraat. (Deze weg wordt de Hortweidenweg.)  De praktijk is ongeveer 1,5 km verder, aan de linkerkant, nummer 28.

Vanuit Genk, via de E314:
Neem uitrit 29 (Eindhoven, Houthalen-Helchteren, Zonhoven) en volg richting Zonhoven en Hasselt.  Bij de eerste straat, sla rechts af naar de Eikenenweg.  Volg de weg zodat het kapelletje op jouw rechterkant is.  Sla rechts af bij de Hortweidenweg.   De praktijk is 300 meter verder, aan de rechterkant, nummer 28.

Vanuit Antwerpen, via de E313:
Op het klaverblad in Lummen,  neem de E314 richting Aachen/Genk.  Neem uitrit 29 (Eindhoven, Houthalen-Helchteren, Zonhoven) en volg richting Zonhoven en Hasselt.  Volg daarna de routebeschrijving vanuit Genk.

Vanuit Brussel:
Volg de E40 richting Leuven en daarna de E314 richting Hasselt en Aachen.  Op het klaverblad in Lummen, ga je verder op de E314 richting Aachen.  Neem uitrit 29 (Eindhoven, Houthalen-Helchteren, Zonhoven) en volg richting Zonhoven en Hasselt.  Volg daarna de routebeschrijving vanuit Genk.

© 2016, Kenzen bvba
Cursussen
Met de bus:
Op lijn 18a (Hasselt - Achel) is de halte Zonhoven Ter Eikenen het dichtstbij. Reken op ongeveer 5 à 10 minuten gaan van de bushalte naar de praktijk.
Met de trein:
Indien je vanuit Brussel komt is het station Kiewit het dichtstbijzijnd.  Dit station is het eerste na Hasselt voor de treinen die richting Genk gaan.  Van station Kiewit, neem je de 18a bus en volg verder de routebeschrijving hier boven voor de bus.

Indien je vanuit Antwerpen komt is het station Zonhoven het dichtsbijzijnd, alhoewel moet je meer lopen om een bus verbinding te krijgen naar de praktijk. Surf naar De Lijn website voor opties.