Shiatsu
Rebalancing 

Stoelmassage
Tarieven
Gastenboek
Links
© 2016, Kenzen bvba
Voor diegenen die de basiscursus met een certificaat hebben afgesloten bestaat de mogelijkheid om de vervolgcursus te doen.

Vervolgcursus 1 geeft meer verdieping en behandelt ook nieuwe technieken.  Deze cursus nodigt op allerlei manieren uit om goed te ontspannen en te rusten tijdens het masseren en het ontvangen.  Als je in het geven jezelf blijft waarnemen zul je merken dat je minder hard werkt en meer geniet.  Doordat de eigen energie gaat stromen, wordt de kwaliteit van de aanraking beter.  De ontspanning maakt het ook makkelijker om intuïtief te voelen en te masseren en werkelijk bij je partner aanwezig te zijn.

In de cursus wordt globaal gewerkt met het hele lichaam, met een nadruk op de steunende gebieden: schouders, bekken en rug.  De schouders krijgen de meeste aandacht.

Deze cursus bestaat uit 10 avonden van 3 uur. 
In het begin van de cursus krijg je een uitgebreid cursusboek en massage-olie.  Na afloop van de cursus ontvang je een certificaat van deelneming.  Je mag niet meer dan één les missen om het certificaat te krijgen.


Praktische informatie
Cursussen
Locatie
Geen workshops gepland op dit moment.
Data
10 dinsdagavonden
Uur
19.00 t/m 22.00
Docent
Janice Wood
Kosten
€200

Inschrijven
Je reserveert een plaats voor de cursus door je aan te melden bij Kenzen (tel 011/21.42.32 of klik hier om een email te sturen). 

De reservering is geldig na overmaking van €20 op rekening 068-8908433-77 t.n.v. Kenzen.  Het lesgeld dient altijd voor aanvang van de cursus betaald te worden. 

Een bevestiging en nadere informatie sturen we je toe.
Maximum aantal
deelnemers

14
Massagetafels
De cursisten die thuis willen oefenen hebben de mogelijkheid om een massagetafel te huren tegen een tarief van €10 per week ofwel  €70 gedurende de ganse cursus.   Er wordt een waarborg van €100 gevraagd. Het aantal beschikbare tafels is beperkt.