Home
Over Kenzen
Contact
English
Nederlands
Shiatsu
Rebalancing 
Stoelmassage
Tarieven
Gastenboek
Links
© 2006, Kenzen bvba
Dat onze gedachten en gevoelens een krachtige invloed op ons lichaam hebben en omgekeerd is vanzelfsprekend.  Rebalancing is een vorm van lichaamswerk die inzicht en bewustzijn brengt in dit samenspel.

Rebalancing is aanraken en geraakt worden.  Het is beweging, stilte, ademhaling, het is op een heel bewuste manier omgaan met jezelf.  Het kan tranen, vreugde, woede, begrip, vertrouwen, kracht, aanvaarding, vrede en zelfs lachen met zich meebrengen.  Het helpt je jezelf te ervaren op een diepere en vrijere manier.
Rebalancing werk is niet gebaseerd op het idee dat er iets moet hersteld of veranderd worden.  De Rebalancer is meer een gids dan een therapeut.  Zij biedt een onbevooroordeelde en liefdevolle ruimt aan waar je plaats en steun vindt om jouw diepere lagen te verkennen.
Volgende >>
Het uitgangspunt bij Rebalancing is steeds het lichaam.  Wanneer het lichaam haar spanning loslaat, komt er energie vrij.  Terzelfdertijd worden wij ons bewust van emotionele en mentale patronen die ons in de greep houden.
Cursussen