Home
Over Kenzen
Contact
English
Nederlands
Shiatsu
Rebalancing 
Stoelmassage
Tarieven
Gastenboek
Links
© 2006, Kenzen bvba
Shiatsu stoelmassage is gebaseerd op de traditionele Japanse acupressuurtechniek die "amma" heet.  Zij bestaat uit een aantal verschillende technieken zoals drukken, strijken, stretching en kloppen met gebruik van duimen, vingers, palmen, armen en ellebogen.

Tijdens de massage blijft de ontvanger volledig gekleed en ontspant hij of zij zich in een stoel die speciaal voor deze massage ontwikkeld is.  Door middel van nauwkeurige bewegingen, stimuleert de massagebeoefenaar essenti
ële acupressuurpunten op lichaamsdelen die het gevoeligste zijn voor stress, spanning, slechte houding en herhaalde bewegingen:
Een Shiatsu stoelmassage is ontspannend en kikkert je helemaal op.  De stimulatie van acupressuurpunten verdrijft spanning en verbetert de energiecirculatie in het lichaam.  Het verlicht stress en bevordert het welzijn.
Voorkomen van blessures:  Shiatsu stoelmassage voorkomt RSI ("repetitive strain injury" -- letsels veroorzaakt door herhaalde bewegingen).

Positief effect op het moreel:  Massage op het werk cre
ëert een gezonde sfeer, kan het aantal afwezigheden verminderen en zorgt voor een meer tevreden en productief bedrijfspersoneel.

Onderbreekt de werkdag niet:  Een stoelmassage duurt ongeveer even lang als een normale koffiepauze.
Volgende >>
Een ware opkikker voor lichaam en geest!

Cursussen